Trøndersk Matfestival
Bryggerifestivalen
Matopplevelser
Prosjekter
Oi!
Leter du etter en matprodusent eller et produkt? Her kan du finne det.
På Bryggerifestivalen er det viktig å vise fram ulike smaker, og koble øl og mat. Smak og matkultur er en viktig del av opplevelsen. Derfor har vi hvert år utvalgte trønderske restauranter med skreddersydd festivalmat basert på trønderske råvarer.
Enten du skal velge drikke til maten, eller mat til drikken; be bryggerne og festivalrestaurantene om tips til hva som matcher. Her blir det noe for enhver smak. Restaurantene tilbyr både vegetar, vegansk, kjøtt, fisk, snacks og desserter – alt basert på lokale råvarer.
Amerikansk-inspirert med råvarer fra lokale produsenter. Grillmat, burgere, fries, samt ostefat til øl
Eksotisk mat med trønderske råvarer. Originale oppskrifter nedarvet i generasjoner. Tandoori tilberedes i original leir-ovn.
Pastalab med lekre italienske pastaretter (og cannoli til dessert!) og Matologi med deilige asiatisk-inspirerte sandwiches.
To Rom og Kjøkken er kjent for høy kvalitet i alle ledd. Deres festivalmeny byr på smakfulle retter basert på Trøndelags beste råvarer.
Pizza portafoglio er typisk italiensk street food, stekt i vedfyrt pizzaovn og brettet sammen ved servering
Utsøkt kaffe, espresso med melk, kanelsnurrer og fersk bakst blir å få hos byens legendariske kaffebar Sellanraa