Drømmelaget som brenner for Trøndelag som matregion

Sammen med et sterkt team av solide samarbeidspartnere klarer vi å utvikle våre festivaler fra år til og. Vi er en utviklingsorientert organisasjon og skal aldri arrangere den samme festivalen som året før På denne måten klarer vi å skape unike smak- og drikkeopplevelser på to av Europas ledende lokalmat- og drikkefestivaler.

Trøndersk Matfestival - Et sted nær deg blir til gjennom en stor mobilisering og vilje i hele matregionen. Festivalen får støtte fra kommunene som deltar og både destinasjonsselskap, produsenter og serveringssteder viser stort engasjement og kreativitet for å skape denne unike festivalopplevelsen for publikum. Vi ønsker også å takke Innovasjon Norge og Trøndelag Fylkeskommune for økonomisk støtte. Takk!

Hovedsamarbeidspartner Trøndersk Matfestival, Trøndersk Matfestival - Et sted nær deg! og Bryggerifestivalen.

 SpareBank 1 SMN er en selvstendig sparebank med lokal forankring. Banken er ledende i Trøndelag og på Nordvestlandet med 42 kontorer fordelt på 42 kommuner. Hovedkontoret ligger i Søndre gate i Trondheim. Banken har rundt 223.000 privatkunder og 15.000 bedriftskunder over hele Norge. 40 prosent av banken eies av folk i Midt-Norge og banken har et stort engasjement for lokalsamfunn og bærekraft. 


SpareBank 1 SMN er en del av SpareBank 1-alliansen og SpareBank 1 SMN konsernet omfatter også følgende datterselskap:

EiendomsMegler 1 Midt-Norge
SpareBank 1 Regnskapshuset SMN
SpareBank 1 Finans Midt-Norge
SpareBank 1 Markets
SpareBank 1 Kapitalforvaltning (tidligere Allegro Kapitalforvaltning)
Konferansesenteret i SpareBank 1 SMN
SpareBank 1 SMN Spire Finans
Med datterselskap har konsernet i underkant av 1500 ansatte.
Her kan du lese mer om banken og kanskje har du en god idé du kan få hjelp til å utvikle?

 

Hovedsamarbeidspartner Trøndersk Matfestival, Trøndersk Matfestival - Et sted nær deg! og Bryggerifestivalen.

REITAN er hovedsamarbeidspartner for alle de tre festivalene våre. Reitan er et holdingselskap med tre forretningsområdet. Reitan Handel, Reitan Eiendom og Reitan Kapital, med Britannia Hotel, Rema 1000, E.C.Dahls Eiendom og Norsk Kylling som partnere til festivalene.

Les mer om samarbeidet med Reitan her.

REITAN driver i dag med handel, eiendom og kapital i syv land i Norden og på Baltikum. REITAN sin visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet med de sterke verdiene som drivere. Det første selskapet ble etablert av Ole og Margit Reitan i Nonnegata i Trondheim, Norge den 2. mai 1948. 

Hovedsamarbeidspartner Trøndersk Matfestival - Et sted nær deg!

NTE er et fornybar selskap eid av 19 kommuner nord i Trøndelag.
I 100 år har de produsert grønn og fornybar energi og gjennom sitt samfunnsansvar ønsker NTE å bidra til levende lokalsamfunn og sponser både idrett og kultur. De har også et spennende bygdefiberprosjekt. Bygdefiberprosjektet kan du lese mer om her. 


NTE har 550 ansatte over hele Trøndelag og de har hovedkontor i Steinkjer. NTE utvikler, produserer og distribuerer ren og fornybar energi, samt bygger og drifter digital infrastruktur. NTEs visjon er å bidra til et klimanøytralt og digitalt Trøndelag. Morselskapet Nord-Trøndelag Elektrisitetsverk AS er organisert i to forretningsområder; Energi og Marked. I tillegg eier NTE 40% av strømdistribusjonskonsernet Tensio.

 

Hovedsamarbeidspartner Bryggerifestivalen i Trondheim

 

E. C. Dahls Eiendom AS er en del av Reitan Eiendom og det ledende eiendomsselskapet i Midtbyen i Trondheim. En naturlig samarbeidspartner når det gjelder lokaler i Trondheim Sentrum.

REMA 1000 Norge AS er et av fire konseptselskap i Reitan Handel og omfatter virksomheten til REMA 1000 i Norge. 

REMA 1000 har 72 butikker, 1200 ansatte og 85 000 kunder hver dag over hele landet
REMA 1000 signerte Trøndersk Matmanifest i 2013 og har stadig mer lokalprodusert mat i REMA-butikkene. Nesten 70 prosent av grøntproduksjonen på Frosta går til REMA 1000-butikkene. 

 

Norsk Kylling AS er en fremoverlent næringsmiddelbedrift eid av Reitan lokalisert på Støren i Midtre Gauldal kommune. Firmaet ble grunnlagt i 1991. I 2012 ble bedriften heleid av REMA som iverksatte en stor endringsprosess for hele virksomheten.
Norsk Kylling har 290 ansatte, og sammen med rundt 150 produsenter jobber selskapet for en bærekraftig produksjon av hvitt kjøtt – sunn og trygg mat av høy kvalitet ut til forbrukere i hele Norge.
Norsk Kylling har store ambisjoner for vekst og utvikling, der mattrygghet, dyrevelferd, trivsel og økt fokus på miljø er områder som prioriteres høyt.

 

BRITANNIA HOTEL

I 2020 havnet Britannia på it-listen over de beste nye hotellene i verden i det anerkjente reisemagasinet Travel + Leisure. I mars 2021 ble hotellets Michelinrestaurant kåret til Norges beste og dermed blir Speilsalen norsk finalist i kampen om The Nordic Prize - en svært ettertraktet pris i restaurantmiljøet, arrangert av Den danske spiseguide. 

Britannia Hotel har en lidenskap for unike smaks- og drikkeopplevelser og for vår matregion. De er gode på historiefortelling og på kunnskap om våre fantastiske lokalmatprodusenter over hele Trøndelag. 

Britannia Hotel er et 150 år gammelt, internasjonalt femstjerners hotell som re-åpnet i 2019, etter en omfattende treårig total-renovering, som gjorde hotellet til et reisemål i seg selv. Hotellet fra 1870 har en helt unik posisjon i Trondheim med sin sentrale beliggenhet midt i Trondheim sentrum, og er av mange regnet som «byens storstue». Britannia Hotel har 255 rom og suiter, seks mat og drikke konsept, en flott spa- og fitness-avdeling og pene konferanse- og selskapslokaler. Hotellet er medlem i The Leading Hotels of the World, som det femte hotellet i Norden og er også en av få medlemmer i New Nordic Luxury fra De Historiske. Hotellet satser ambisiøst på kunst og kultur og har i tillegg til månedlige events, et eget samarbeid med Trondheim Kunstmuseum og lanserer hvert halvår en egen utstilling med en anerkjent norsk kunstner.