Trøndersk Matfestival
Bryggerifestivalen
Matopplevelser
Prosjekter
Oi!
Leter du etter en matprodusent eller et produkt? Her kan du finne det.
Hvert år arrangerer vi kurs med de beste innenfor sitt fagfelt.
Kunnskap er nøkkelen til forandring. Og skal vi nå klimamålene må alle gjøre grep. Våre kurs skal inspirere og gi kunnskap slik at vi bruker mer lokale råvarer i vår husholdning. Og at vi blir flinkere til å utnytte vår fantastiske matregion med å sanke og høste.
La deg inspirere og lær noe nytt på kurs på Trøndersk Matfestival 2023, 3.-5. august.
Vi legger ut årets kurs i mai 2023. Fram til da, ta en titt på kursene som var å finne på Trøndersk Matfestival i 2022.
Trønderske bærterter er en hyllest til sommeren. Bli inspirert sammen med Britannia Hotels konditorsjef Cathrine Nilsen
Lær the ins and outs of ølbrygging med Marius Watsveen fra Brewshop
Bli med Britannia Hotels souschef Nils Flatmark og lær om trøndersk sjømat
Lær om trønderske bryggerier og trøndersk kvalitetsøl med Gulatings Tommy Holen Helland
Lær om hvordan du lager og dekorerer fargerike, sunne og smakfulle smoothies med Rosalia Redondo Acosta
Lær kreative og smakfulle måter å bruke restemat på. Vi spiser opp maten!
Lær og lag veganske doughnuts og kanelknuter med Valerie Hofmann fra Brød&Sånt
Ta et lynkurs i tre ulike smaker av råmarinert fisk med Rune Sandø fra Unge Kokker
Lær om sanking og bruk av havets ville vekster med Ellen Johansen fra Hotell Frøya
Lær om bruk av reinsdyr og naturen som spiskammer med Eva Nordfjell fra Rørosrein
Lær og sett øl til mat med Roar Hildonen fra To Rom og Kjøkken
Learn how to make the best coffee tasting experience with Einun Skorem; three times winner of The World Kokekaffe Championship
Lær og lag den beste kaffesmaksopplevelsen med Einun Skorem, tre ganger verdensmester i kaffekoking