Trøndersk Matfestival
Bryggerifestivalen
Prosjekter
Leter du etter en matprodusent eller et produkt? Her kan du finne det.
Produsentene fra Øyriket er lidenskapelig opptatt av mat og byr på havets delikatesser, kjøttprodukter og ost som har vunnet flere priser. Det lages mye godt av tang!
Disse møter du på Trøndersk Matfestival i Trondheim
På Uttian, en liten øy på Frøya i Trøndelag og med havet som nærmeste nabo, brygges øl som hyller kystkulturen. Navnene på bryggene er tatt fra mytologiske figurer og sagn fra de store hav. Ølet brygges på Trøndelags beste vann og råvarer og med tålmodig håndverk.
Kvalitetskjøtt av hjort og villsau som har levd det frie liv på Hitra.
Dolmøy Seafood produserer ren sjømat fra Frøya og Hitra i Trøndelag!
Med sterkt fokus på ekte råvarer, utsøkt smak og kvalitetsgaranti, får du fiskeprodukter som skjemmer bort selv de mest kvalitetsbevisste ganer.
Fersk kvalitetskrabbe fra Hitra
Hitra Gårdsmat produserer kjøtt, og økologiske oster i verdensklasse.
SalMar er et av verdens største og mest effektive produsenter av oppdrettslaks.
Smaker fra Øyriket er et bedriftssamarbeid av lokalmatprodusenter fra Hitra og Frøya med røtter i landbruk, sjømatnæringen og produksjon av drikkevarer. Nettverket består av entusiastiske og samarbeidsvillige bedrifter som deler kompetanse og erfaringer, og som på flere måter utfyller hverandre. Bedriftene har hver for seg en godt forankret produksjon av egne merkevarer, og samlet sett lang og bred erfaring.
Finn frem i vårt nye kart! Søk etter produkter, utstillere, regioner eller kategorier, og bruk "Vis på kart" for å enkelt finne hvor de står.