Rå Laks I Skiver 1200X600 Png

Råmarinering av fisk og sushi - rått er godt

Kursholder: Rune Sandø, Unge Kokker
Tid: Torsdag 28.juli kl 14-15
Kurssted: Festsalen, Hornemannsgården
Pris: kr 290 + avg

KJØP BILLETT

Festsalen Hornemannsgården: Bruk østre hovedinngang mot Torvet (v/Sabrura)

Har du lyst til å lære deg kunsten og råmarinere fisk og lage god sashimi? Da bør du bli med på «lynkurs» under Trøndersk Matfestival. Å spise rå fisk er godt, sunt og proteinrikt, og den kan marineres med sitron, lime og andre syrlige ingredienser. Dette kurset er en snarvei og en inspirasjonsreise til råmarinering av fisk, og du kommer til å lære og lage tre smaker av ulike fiskeslag. Rune Sandø jobber med å forbedre kosthold og folkehelse for barn, og dette kurset er for små og store råmarineringslystne. Vi lover en helt rå opplevelse!

Rune Sandø har utdanning som kokk, lærer og coach og 30 års erfaring som kokk fra hotell og restaurantbransjen. Han har de 10 siste årene jobbet mest med barn og unge, og gitt faglig påfyll om kost og ernæring for voksne. Han jobber på fulltid med folkehelse og er kursholder i Unge Kokker, samt kursleder for Bra Mat og Fiskesprell.