Matfestivalen Kurs 2022 Kurs Deltagere Jonathan 1200X600 Png

Kurs 2022

Kurs på Trøndersk Matfestival

Kunnskap er nøkkelen til forandring. Og skal vi nå klimamålene må alle gjøre grep. Våre kurs skal inspirere og gi kunnskap slik at vi bruker mer lokale råvarer i vår husholdning. Og at vi blir flinkere til å utnytte  vår fantastiske matregion med å sanke og høste.

Hvert år arrangerer vi kurs med de beste innenfor sitt fagfelt. Under kan du lese om kursene våre i 2022. Trøndersk sjømat, tang og tare, trøndersk øl og ølbrygging, sørsamiske mattradisjoner, trønderske bærterter, om det å redusere matsvinn på middagsbordet, grønne og friske smoothies og vegansk bakst. 

La deg inspirere og lær noe nytt på kurs på Trøndersk Matfestival 2023, 3.-5. august. 

Vi legger ut kursene våren 2023. 

Bær og terte med konditorsjefen

Trønderske bærterter er en hyllest til sommeren. Bli inspirert sammen med Britannia Hotels konditorsjef Cathrine Nilsen

Gå til kurs

Ølbrygging

Lær the ins and outs of ølbrygging med Marius Watsveen fra Brewshop

Gå til kurs

Fisk og skalldyr fra den trønderske kysten

Bli med Britannia Hotels souschef Nils Flatmark og lær om trøndersk sjømat

Gå til kurs

Trøndersk øl fra hav til fjell

Lær om trønderske bryggerier og trøndersk kvalitetsøl med Gulatings Tommy Holen Helland

Gå til kurs

Fargerike smoothies

Lær om hvordan du lager og dekorerer fargerike, sunne og smakfulle smoothies med Rosalia Redondo Acosta

Gå til kurs

Restemat til å trylle med

Lær kreative og smakfulle måter å bruke restemat på. Vi spiser opp maten!

Gå til kurs

Vegansk bakst med glutenfrie alternativer

Lær og lag veganske doughnuts og kanelknuter med Valerie Hofmann fra Brød&Sånt

Gå til kurs

Råmarinering av fisk og sushi - rått er godt

Ta et lynkurs i tre ulike smaker av råmarinert fisk med Rune Sandø fra Unge Kokker

Gå til kurs

Tang og tare

Lær om sanking og bruk av havets ville vekster med Ellen Johansen fra Hotell Frøya

Gå til kurs

Sørsamiske mattradisjoner

Lær om bruk av reinsdyr og naturen som spiskammer med Eva Nordfjell fra Rørosrein

Gå til kurs

Øl den nye vinen

Lær og sett øl til mat med Roar Hildonen fra To Rom og Kjøkken

GÅ TIL KURS

A coffee journey through Trøndelag

Learn how to make the best coffee tasting experience with Einun Skorem; three times winner of The World Kokekaffe Championship

GÅ TIL KURS

En trøndersk kaffereise

Lær og lag den beste kaffesmaksopplevelsen med Einun Skorem, tre ganger verdensmester i kaffekoking

GÅ TIL KURS