Toppbilde Oidagen V3
Produsenter | 27.03.23

Nysgjerrig på hva som serveres på fremtidens matfat og hvordan det kan angå deg?

Meld deg på Oi!-dagen, til faglig påfyll og nettverk i matregionen!

Tema er Framtidens mattrender – hva spiser vi i 2030?

Jeanette K. Mortensen kommer fra København for å fortelle oss om hvilke megatrender og trender som vil påvirke framtidens matindustri og hvordan det kan påvirke deg som aktør i bransjen. Vi får høre om nye krav fra EU, og eksempler på bedrifter og forskning i Trøndelag som møter framtidens forbrukere.

- Hva blir viktig for oss som produsenter, innkjøpere og festivaler?, spør daglig leder Aslaug Rustad i innledningen til Oi!-dagen.

Ukentlig leder Nils Heldal, Framom, skal lede ordskiftet hvor Anja Gotvasli, SpareBank 1 SMN, Asgeir Johansen, ASKO Servering, Cathrine Vik-Pedersen, Pan Tech, Eva Falch, NTNU, Jeanette K. Mortensen, EGGS og Vidar Àndersen, REMA 1000 deltar. 

Se hele programmet her.

Etter Oi!-dagen fortsetter vi med mingling og gode smaker fra Trøndelag hos SMN. Parallelt går generalforsamling i Oi! for de det angår.

Kl 18.00 starter festmiddag i regi av Britannia og elever fra restaurant- og matfag. Gled deg til en 3-retters middag tilberedt av framtidens generasjon kokker og servitører.  

Aktuelt